Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
M Ti O To F L S
week 31 1 2 3 4 5
week 32 6 7 8 9 10 11 12
week 33 13 14 15 16 17 18 19
week 34 20 21 22 23 24 25 26
week 35 27 28 29 30 31

Om Oss

Umeå Gatbilar är en ideell förening för dig som bor i Umeå eller en kranskommun, har ett brinnande intresse för bilar och vill träffa likasinnade.

Föreningen jobbar aktivt med att stärka motorkulturen i Umeå genom att bland annat anordna små och stora träffar, konbanekörningar, driftingträningar och vi hoppas på att inom en snar framtid kunna anordna dragrace under ordnade former. Vi deltar även aktivt i debatten angående motorkulturen ute i samhället. 

Föreningen bildades hösten 2009 av en grupp bilintresserade Umeåbor. Främst för att lättare kunna föra en diskussion med kommunen, men även för att underlätta arrangemang som Vårträffen och Umeå Gatbilsträff.

Föreningen har sedan starten växt väldigt mycket och vi jobbar ständigt för att fortsätta växa. Detta gör vi bland annat genom olika träffar, körningar och utställningar.
Exempel på våra träffar är; Vårträffen i Maj, Driftingträningar, Konbanekörningar, Billjudsmätningar, lite olika billekar och våran utställning Umeå Gatbilsträff i Augusti.

Vi har även en föreningslokal som vi har våra möten i och som vi håller öppet för medlemmar och övriga besökare. Lokalen ligger intill Ålidhemstunneln på Klintvägen 43.
För att ta sig dit så kör man genom Ålidhemstunneln, följer skyltning mot förlossningen och efter att man passerat Södra Entrén på NUS tar man första vänster ner till de lägenhetshus som ligger där. Lokalen ligger i huset längst ner med ingången mot älven.
I nuläget finns det ingen möjlighet att skruva med bilen i lokalen, det är en mötes och träfflokal som är inredd med ett litet kök, en soffgrupp och ett lite större konferansbord.

Det främsta målet med föreningen är att stärka sammanhållningen bland bilintresserade och jobba för ett framtida område där vi kan hålla till och köra.

Hemsidan fungerar som en kommunikationsplats för medlemmarna. Här delar vi information med varandra, planerar träffar m.m.
Bli gärna medlem på vårat diskutionsforum helt gratis och delta i diskutionerna du också!

Om du har några frågor så tveka inte att skicka ett mail till någon i styrelsen eller skriv på forumet, och du, vi finns även på facebook!

 
Facebook
Umeå Gatbilar Glöm inte gilla oss på Facebook!